Gıda Teknolojisi Programı Ders Müfredatı

1. DÖNEM

Kodu S/Z Dersin Adı T U L Toplam AKTS
ODAK0001 S AFET KÜLTÜRÜ 2 0 0 2 2
ODAI0001 Z ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 0 2 2
ODBE0001 S BEDEN EĞİTİMİ 2 0 0 2 2
GITE1031 Z GENEL MİKROBİYOLOJİ 3 2 0 4 5
GITE1033 Z GIDA KATKI MADDELERİ 2 0 0 2 4
ODGS0001 S GÜZEL SANATLAR 2 0 0 2 2
GITE1035 S İLETİŞİM 2 0 0 2 2
GITE1030 Z MESLEKİ MATEMATİK I 2 0 0 2 4
ODTD0001 Z TÜRK DİLİ I 2 0 0 2 2
ODYD0001 Z YABANCI DİL I 2 0 0 2 2
Bu dönemde alınması gereken kredi: 22
Bu dönemde alınması gereken AKTS kredisi: 30

2. DÖNEM

Kodu S/Z Dersin Adı T U L Toplam AKTS
ODAI0002 Z ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II 2 0 0 2 2
GITE1038 Z GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 3 2 0 4 6
GITE1039 Z HİJYEN VE SANİTASYON 2 0 0 2 2
GITE1027 Z İŞYERİ UYGULAMASI 0 0 0 0 8
GITE1036 Z MESLEKİ MATEMATİK II 2 0 0 2 4
ODTD0002 Z TÜRK DİLİ II 2 0 0 2 2
ODYD0002 Z YABANCI DİL II 2 0 0 2 2
Bu dönemde alınması gereken kredi: 21.5
Bu dönemde alınması gereken AKTS kredisi: 30

3. DÖNEM

Kodu S/Z Dersin Adı T U L Toplam AKTS
GITE2047 S ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ 2 0 0 2 3
GITE2045 S BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNİKLERİ 2 1 0 2.5 4
GITE2046 S HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 2 0 0 2 3
GITE2048 S MESLEK ETİĞİ 2 0 0 2 2
GITE2043 Z MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ I 2 1 0 2.5 6
ODSK0001 S ŞEHİR VE KÜLTÜR İSTANBUL 2 0 0 2 2
GITE2040 Z TAHIL TEKNOLOJİSİ I 2 1 0 2.5 4
Bu dönemde alınması gereken kredi: 22
Bu dönemde alınması gereken AKTS kredisi: 30

4. DÖNEM

Kodu S/Z Dersin Adı T U L Toplam AKTS
GITE2054 S BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ 3 1 0 3.5 4
GITE2052 Z MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ II 2 0 0 2 4
GITE2053 S ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ 2 2 0 3 4
GITE2050 S TAHIL TEKNOLOJİSİ II 2 1 0 2.5 5
Bu dönemde alınması gereken kredi: 22
Bu dönemde alınması gereken AKTS kredisi: 30
 

İstanbul Üniversitesi © 2017 All Rights Reserved