Export date: Fri Nov 17 19:19:31 2017 / +0000 GMT

Binicilik Yaz Okulu

bro5
İnsanlık tarihinden bu yana atın insan hayatındaki yatıştırıcı ve sakinleştirici etkileri bilimsel verilerle ispat edilmiştir.

Siz de çocuğunuzun yoğun geçen okul ve sınav dönemleri streslerini ve yorgunluklarını atla atlatabilirsiniz.....

İstanbul'un merkezinde, doğanın kucağında Avcılar'da ağaçlarla iç içe yemyeşil alanlarda huzur dolu bir ortamda alanında uzman hocalar eşliğinde çocuklarınız atçılık ve binicilik alanında iki haftalık bir eğitime tabi tutulacaktır.

Eğitime atçılığın tarihçesinden başlayarak, at anatomisi ve fizyolojisi, at beslenmesi ve binicilik alanında uygulamalı teorik derslerin yanı sıra atımla öğreniyorum ve atların ayakkabıları gibi eğlenceli aktiviteler de bulunmaktadır.

Oyun tadında geçecek iki haftanın ardında mezuniyet ve sertifika programı düzenlenecektir.

KAYIT İŞLEMLERİ

• Kayıt formu

• Dekont

• Öğrenci belgesi

• Resim (1 Ad.Vesikalık)

• Kimlik fotokopisi

• Muvaffakatname

Web Sayfamızda bulunan Kayıt formumuz doldurulduktan sonra banka dekontu, Öğrenci belgesi, 1 Adet vesikalık fotoğraf, kimlik fotokopisi ve muvaffakatname Avcılarda bulunan Veteriner Fakültesi Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne elden yada posta yolu ile teslim edilecektir.
İstanbul Üniversitesi Personeline %10 indirim uygulanacaktır. Birinci derecede yakınlara uygulanacak olup Kurum personel kimliği ibrazı gerekmektedir.
Kontenjanlarımızın %10 'u şehit ve gazi çocukları ile engelli çocuklara burslu olarak ayrılmıştır. Burs başvuruları Müdürlüğümüz tarafından değerlendirilecektir.
Yaz okulumuz minimum 10 kişi dolması halinde açılacaktır.

KURS TAKVİMİ
downloading-png-6987
KAYIT FORMU
downloading-png-6987