Atçılık ve Antrenörlüğü Programı Öğrencileri UŞAK’ta

img_1960Bu yıl ilki düzenlenen “Üniversiteler Arası Binicilik Kulüpleri Toplantısı” 23 Mart Pazar günü Uşak’ da gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Atçılık ve Binicilik Kulübü bünyesinde bulunan Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin de katıldığı bu etkinliğe altı farklı üniversiteden yaklaşık 200 kadar öğrenci katıldı.

Uşak Üniversitesi Kampüsü’nde buluşan farklı üniversitelerin at sevdalıları, burada tanışıp sohbet etme imkanı buldular. Programa Taş yaran Vadisi’ne doğru yapılan trekking ile başlayan geleceğin atçıları zorlu parkurun yorgunluğunu Taş yaran Vadisi’nin serin sularında attılar.

Öğle yemeği sonrasında Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi gezildi.Sonrasında cirit meydanında yapılan cirit müsabakası seyredildi.

Gün batımının Dünya’nın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu’nda izlenmesiyle program tamamlandı.

fotoo

24 Nisan 2014