2016 Mezuniyet Töreni

mezk26

Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Can Gündüz’ün ev sahipliğini yaptığı törene; İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bayram Mert Savrun, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Güven KAŞIKÇI, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Atığ, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Murat Arslan ve öğretim görevlileri ile öğrenci velileri katıldı.

Mezuniyet töreni, Atçılık ve Antrenörlüğü Program birincimiz Eyüp Özcan’ın konuşması ile başladı.

Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Can Gündüz,  Türkiye Jokey Kulübü adına Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Atığ’a teşekkür plaketi verdi.

mazc26 mezb26 mezd26
mezf26
mezg26 mezh26meza26

meze26

mezl26

Yapılan konuşmaların ardından diplomalarını alan öğrenciler, hep birlikte yemin ederek keplerini havaya attı. Tören, verilen kokteylin ardından sona erdi.

mezm26DSC_0263

06 Haziran 2016